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コラム

糖質制限中を乗り切るライフスタイルの小話(朝食の準備を日曜の夜に5日分?)

avocado baked with eggs, top view; Shutterstock ID 519490978; PO: today.com food

糖質制限をしている中で、重要なことは「準備」かもしれません。
行き当たりばったりなことをしていると、空腹のあまり、思いもよらない食材を口にしてしまうかもしれません。

朝起きて、空腹にもかかわらず、食パンしかなく、出かけるまえに、コンビニに寄ってみても、
陳列棚にあるのは、おにぎり、サンドウィッチ・・

そこで、提案の1つがあるアメリカの記事にありましたので、ご紹介します(HAJAR LARBAHさんの記事)

「毎週日曜日の夜に食事を準備することは、私の健康なルーチンの大きな部分でした。

それは時間だけでなくお金も節約しました。 …

あなたが健康的な生活を送ることを望んでいるなら、

食事の準備は正しい方向への大きな一歩です。

In college, meal prepping every Sunday night was a huge part of my healthy routine. It saved me not only time but also money. It kept me on track to meet my healthy goals, because I knew I had no excuse to grab something unhealthy on the go. All I had to do on a weekday was go home, and a nutritious meal would be waiting for me.

If you’re looking to live a healthy lifestyle, meal prepping can be a huge step in the right direction. A few minutes cooking meals for the week on a Sunday night might be your savior when you feel tempted to turn to processed and fattening foods. To make things easy for you, I’ve gathered my favorite breakfast, lunch, and dinner recipes to prep for the five-day workweek. 」

日曜の夜に、簡単な、月曜~金曜分の朝食を作っておきます。
※場合によっては、ランチも作っておくと良いかもしれません。

https://www.instagram.com/p/BYfQEtegyUi/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

次回は、朝食やランチボックスにオススメの「アボガドツナサラダ」をご紹介します。


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